Susisiekite su mumis dabar ir pasinaudokite riboto laiko pasiūlymu išbandyti savo medžiagas nemokamai. Nepraleiskite progos – kreipkitės šiandien!

IKEA nestandartinių baldų surinkimo staklės

Klientas pateikė „UMP Technikai“ užduotį pagaminti nestandartinį baldų surinkimo stalą, kuris atitiktų aukščiausius IKEA standartus. Mašina turi sukurti vieną galutiniam klientui patogią detalę iš kelių skirtingų iš anksto pagamintų objektų, juos suklijuojant ir suspaudžiant. Turėjo būti laikomasi aukščiausių surinkimo kokybės standartų, nes kiekviena pagaminta dalis bus išbandyta, siekiant įsitikinti, kad kiekvienas baldas gerai tarnaus galutinių klientų namuose. IKEA kokybės standartų galima laikytis tik tada, jei kiekvieną kartą bus dozuojamas idealus klijų kiekis ir kiekvienas presas bus spaudžiamas su vienoda jėga. Presavimo metu turėjo būti išsaugota dažyta detalių apdaila, kad būtų išlaikytas kokybės patikrinimas, todėl neleista naudoti aštrių apdailos detalių.

IKEA nestandartinių baldų surinkimo staklės

Svarbiausios savybės ir privalumai

  1. Tikslus klijų užtepimas:
    Mūsų surinkimo stalas yra aprūpintas pažangia klijų dozavimo sistema, kuri kiekvieną kartą užtikrina tobulą klijų kiekį. Šis tikslumas garantuoja tvirtus, ilgalaikius sujungimus be perteklinio klijų kiekio, taip pagerinant bendrą baldų kokybę ir ilgaamžiškumą.
  2. Vienoda spaudimo jėga:
    Įrenginys turi pažangią spaudimo mechanizmą, kuris tolygiai paskirsto spaudimą visoms dalims. Ši vienodumas yra itin svarbus, siekiant aukštos kokybės apdailos ir užtikrinant, kad kiekvienas baldas atitiktų IKEA tikėtinus patvarumo ir stabilumo standartus.
  3. Dažytų paviršių apsauga:
    Ypatingas dėmesys skirtas tam, kad spaudimo proceso metu būtų išsaugotos dažytos dalys. Dizainas eliminuoja aštrius ar abrazyvinius apdailos elementus, užtikrinant, kad dažyti paviršiai liktų nepažeisti ir be defektų, praeinant griežtą kokybės kontrolę.
  4. Ergonomiškas dizainas:
    Surinkimo stalo išdėstymas ir valdikliai yra sukurti taip, kad palengvintų darbą ir maksimaliai padidintų produktyvumą, prisidedant prie sklandaus ir efektyvaus gamybos proceso.
  5. Pilnai paruoštas sprendimas:
    Mes teikiame pilnai paruoštus sprendimus, pristatydami pilnai surinktą ir išbandytą įrangą tiesiai į jūsų gamyklą. Mūsų komanda glaudžiai bendradarbiauja su jumis, kad pritaikytų sprendimą jūsų specifiniams projekto reikalavimams, užtikrinant sklandų įrengimą ir greitą veikimo pradžią.

 

PANAŠŪS

Produktai

KONTAKTAI

Susisisiekite su mumis

Jei turite klausimų, norite gauti daugiau informacijos arba aptarti, kaip „UMP Technika“ gali palaikyti jūsų verslą, mes esame čia, kad padėtume. Prašome skirti minutę ir užpildyti žemiau pateiktą formą, o mūsų atsakinga komanda greitai atsakys į jūsų užklausą.