Susisiekite su mumis dabar ir pasinaudokite riboto laiko pasiūlymu išbandyti savo medžiagas nemokamai. Nepraleiskite progos – kreipkitės šiandien!

BP-550

Hidraulinis briketavimo presas

Hidraulinis briketavimo presas BP-550 yra protinga investicija medienos apdirbimo įmonėms, nes norint gauti kuo didesnį pelną labai svarbu sumažinti atliekų kiekį. Būtent tam ir yra skirtas BP-500. Medienos pjovimo, baldų gamybos ar kitų medienos darbų atliekų perdirbimui. Juo galima briketuoti ne tik medieną, bet ir popierių, gumą, minkštuosius metalus, plastiką ir t.t. Jis labai universalus!

Hidraulinis briketavimo presas BP-550

Pelnas neturėtų būti švaistomas. Pjuvenos, biomasė ir net aliuminio drožlės, likusios po gamybos proceso, paprastai utilizuojamos arba perparduodamos tokios, kokios yra – tai reiškia, kad prarandamas potencialus pelnas. Atliekų pavertimas briketais naudojant briketavimo įrenginį yra vienas geriausių būdų padidinti jų kainą. Čia praverčia mūsų automatizuotas hidraulinis briketų presas. Jis pagamina iki 650 briketų per valandą ir gali dirbti nepertraukiamai 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę. Mūsų įranga taip pat gali būti naudojama spalvotajam metalui, popieriui ar bet kokiam antriniam žemės ūkio pramonės produktui presuoti. Hidraulinis briketų presas atitinka visus ES standartų reikalavimus.

 

Specifikacijos

Našumas

Variklis

Galia

Medžiagų padavimas

Pjuvenų drėgmė

Didžiausias slėgis

Alyvos bako talpa

Ilgis

Plotis

Aukštis

Svoris

Našumas

BP-550 gali pagaminti iki 650 briketų per valandą, todėl jis tinka didelės apimties briketų gamybai iš įvairių medžiagų.

Variklis

BP-550 turi 30 kW pagrindinį variklį, kuris užtikrina galingą hidraulinės sistemos veikimą ir efektyvų medžiagų suspaudimą į briketus.

Revolutions

Blades

Galia

Veikia standartiniu 380 V, 50 Hz elektros maitinimo šaltiniu, užtikrinančiu pastovų variklio ir hidraulinių komponentų maitinimą ir nepertraukiamą veikimą.

Output screen

Ilgis

BP-550 ilgis yra 2000 mm, todėl jis yra kompaktiškas ir gali būti montuojamas įvairiose pramoninėse patalpose, atsižvelgiant į jo eksploatacinius reikalavimus.

Plotis

2000 mm pločio briketų presas pasižymi subalansuotu profiliu, užtikrinančiu efektyvų medžiagos padavimą ir suspaudimą.

Aukštis

2200 mm aukščio, todėl galima lengvai atlikti techninę priežiūrą, kartu užtikrinant suderinamumą su standartiniu lubų aukščiu pramoninėje aplinkoje.

Svoris

3500 kg sveriančio BP-550 konstrukcija užtikrina stabilumą eksploatuojant ir transportuojant, o tai prisideda prie jo ilgaamžiškumo ir patikimumo pramonėje.

Medžiagų padavimas

Medžiagų padavimo talpa 127 litrai, todėl galima efektyviai paduoti ir suspausti tokias žaliavas kaip pjuvenos, biomasė ar spalvotieji metalai.

Pjuvenų drėgmė

Sukurtas medžiagoms, kurių maksimalus drėgnumas yra 15 %, kad būtų užtikrinta optimali briketų kokybė ir gamybos efektyvumas.

Didžiausias slėgis

Briketavimo proceso metu gali pasiekti maksimalų 1700 kg/cm² slėgį, todėl susidaro tankūs ir kompaktiški briketai, tinkami sandėliuoti ir transportuoti.

Alyvos bako talpa

Į komplektą įeina didelis 400 litrų talpos alyvos bakas, užtikrinantis pakankamą hidraulinio skysčio tiekimą, kad būtų užtikrintas pastovus veikimas ir slėgis gamybos metu.

Operation type

Sealing type

Našumas

Variklis

Galia

Medžiagų padavimas

Pjuvenų drėgmė

Didžiausias slėgis

Alyvos bako talpa

Ilgis

Plotis

Aukštis

Svoris

PASKIRTIES VIETA

Gamybinė linija

PANAŠŪS

Produktai

KONTAKTAI

Susisisiekite su mumis

Jei turite klausimų, norite gauti daugiau informacijos arba aptarti, kaip „UMP Technika“ gali palaikyti jūsų verslą, mes esame čia, kad padėtume. Prašome skirti minutę ir užpildyti žemiau pateiktą formą, o mūsų atsakinga komanda greitai atsakys į jūsų užklausą.