Susisiekite su mumis dabar ir pasinaudokite riboto laiko pasiūlymu išbandyti savo medžiagas nemokamai. Nepraleiskite progos – kreipkitės šiandien!

VVS-600

Vienos veleno smulkintuvas

Vieno rotoriaus smulkintuvai yra viena iš universaliausių smulkinimo platformų, kurią lengva pritaikyti kitų medžiagų smulkinimui. Medienos apdirbimo įmonėse įdiegus šį įrenginį į esamą įrangos komplektą, jis gali paversti medienos apdirbimo ir baldų gamybos atliekas į masę, kurią lengviau sandėliuoti, transportuoti ir parduoti.

VVS smulkintuvų šeima

VVS-600 yra mažiausias mūsų VVS smulkintuvų šeimos narys. Vieno rotoriaus smulkintuvai yra viena iš universaliausių smulkinimo platformų. Nors jie geriausiai žinomi dėl įvairių medienos rūšių (briketų, kietmedžio, minkštmedžio, pjautinės medienos) smulkinimo, platformą lengva pritaikyti ir kitų medžiagų, tokių kaip guma, plastikas, popierius, lengvieji metalai ir bendrosios atliekos, smulkinimui. Medienos apdirbimo įmonėms įdiegus šį įrenginį į esamą įrangos komplektą, jis gali paversti medienos apdirbimo ir baldų gamybos atliekas į briketuojamas daleles, kurias lengviau sandėliuoti, transportuoti ir parduoti. Mūsų VVS-600 suteikia jums funkcijas, randamas daug galingesniuose ir brangesniuose smulkinimo įrenginiuose, tačiau kaina išlieka prieinama.

 

Specifikacijos

Našumas

Variklis

Apsisukimai

Peiliai

Galia

Išvesties ekranas

Ilgis

Plotis

Aukštis

Svoris

Našumas

VVS-600 vieno rotoriaus smulkintuvas gali apdoroti iki 3 kubinių metrų per valandą (~500 kg per valandą). Šis našumas leidžia efektyviai ir produktyviai smulkinti įvairias medžiagas, todėl jis yra puikiai tinkamas verslams, kuriose reikalingas nuolatinis medžiagų apdorojimas.

Variklis

VVS-600 vieno rotoriaus smulkintuvas turi 18,5 kW pagrindinį variklį. Šis variklis suteikia reikiamą pajėgumą atlikti įvairiems smulkinimo darbams, kurie nereikalauja didelio našumo.

Apsisukimai

VVS-600 vieno rotoriaus smulkintuvas turi galingą pagrindinį variklį, kuris suka rotorių 98 apsisukimų per minutę. Šis optimalus apsisukimų greitis užtikrina efektyvų ir nuoseklų įvairių medžiagų smulkinimą, išlaikant didelį našumą iki 3 m³/val. (~500 kg/val.). Didelis apsisukimų kiekis yra labai svarbus norint pasiekti efektyvių rezultatų.

Peiliai

VVS-600 vieno rotoriaus smulkintuvas turi 30 patvarių peilių, kurių kiekvieno matmenys yra 35×35 mm. Šie keturkampiai, pasukami peiliai prailgina tarnavimo laiką, nes galima naudoti visas keturias briaunas. Keičiami peilių laikikliai leidžia išvengti viso rotoriaus keitimo, o reguliuojami fiksuoti peiliai palaiko našumą net ir jiems nusidevėjus. Šios savybės užtikrina efektyvų, ilgalaikį ir ekonomišką smulkinimą.

Galia

VVS-600 vieno rotoriaus smulkintuvas veikia su 380 voltų elektros tiekimu, esant 50 Hz dažniui. Ši standartinė elektros jungtis užtikrina suderinamumą su didžiąja dauguma pramoninės elektros sistemų.

Išvesties ekranas

VVS-600 vieno rotoriaus smulkintuvo sietai yra keičiami, taip galima išgauti norimą medžiagos frakciją ar padidinti našumą. Šie sietai yra pritaikomi pagal apdorojamą medžiagą, jie yra atitinkamo D8-D40 dydžio (10-50 mm frakcija). Tai užtikrina universalumą, efektyviai smulkinant skirtingas medžiagas, leidžiant tiksliai kontroliuoti smulkinto produkto frakciją.

Ilgis

VVS-600 vieno rotoriaus smulkintuvas yra 2085 mm ilgio. Kompaktiškas dizainas daro jį tinkamu įvairioms pramoninėms aplinkoms, kuriose svarbus erdvės taupymas.

Plotis

VVS-600 vieno rotoriaus smulkintuvo plotis yra 1248 mm. Šis kompaktiškas dizainas leidžia jį naudoti įvairiose pramoninėse aplinkose, kuriose svarbus erdvės taupymas

Aukštis

VVS-600 vieno rotoriaus smulkintuvas yra 1495 mm aukščio. Šis kompaktiškas dizainas leidžia jį naudoti įvairiose pramoninėse aplinkose, kuriose svarbus erdvės taupymas.

Svoris

VVS-600 vieno rotoriaus smulkintuvas sveria 1550 kg. Šis svoris yra svarbus smulkintuvo stabilumui, ir saugiam darbui su juo.

Material Infeed

Sawdust humidity max

Max pressure

Oil tank capacity

Operation type

Sealing type

PASKIRTIES VIETA

Gamybinė linija

PANAŠŪS

Produktai

KONTAKTAI

Susisisiekite su mumis

Jei turite klausimų, norite gauti daugiau informacijos arba aptarti, kaip „UMP Technika“ gali palaikyti jūsų verslą, mes esame čia, kad padėtume. Prašome skirti minutę ir užpildyti žemiau pateiktą formą, o mūsų atsakinga komanda greitai atsakys į jūsų užklausą.